Nu trækkes Kong Christian Xs Bro snart i Tourens farve

11. marts 2022 Tour de France

Arbejdet med at klæde Kong Christian Xs Bro i gult begynder den 17. marts og arbejdet varer frem til den 23. marts, hvor den gule bro bliver indviet med et officielt program, skriver Sønderborg Kommune.

Kommunen har underskrevet en kontrakt med LM Sign og MH Climbing om at klare opgaven med at gøre broen gul i forbindelse med markeringen af Tour de France i Sønderborg.

Bitten & Mads Clausen Fonden har støttet projektet med en donation for at skabe synlighed om et lokalt vartegn under Tour de France 2022. Projektet kan blive noget, som besøgende og tv-seere efterfølgende husker Sønderborg for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kong Christian Xs Bro vil være klædt i gult i 100 dage fra den 23. marts til og med den 3. juli. Den gule beklædning tages af broen den 4. juli, hvorefter stoffet laves til muleposer.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...