Nu har Glansager Genbrug haft døgnåbent i et år

5. september 2018 Samfund

Med flere end 4.500 tilmeldte og næsten 23.000 besøg er der på alle måder grund til at fejre etårsdagen for døgnåbningen af Glansager Genbrugsplads. I Sønderborg Forsyning glæder man sig over den store tilslutning og ser frem til snart at gøre endnu flere genbrugspladser åbne døgnet rundt.

 Mellem 100 og 150 af Sønderborg Forsynings kunder besøger hver søndag Glansager Genbrugsplads efter kl. 14 – og på hverdage triller mellem 30 og 40 biler gennem adgangssystemet, efter pladsens personale er taget hjem kl. 17.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ifølge bestyrelsesformand for Sønderborg Forsyning, Tom Hartvig Nielsen, et tydeligt bevis for, at Adgang365-ordningen virker efter hensigten:

“I dag kan du tage på genbrugspladsen, når det passer dig, og på den måde dækker vi et behov hos vores kunder, vi ikke tidligere har haft mulighed for at imødekomme. Jeg har talt med rigtig mange, der bruger Adgang365, og de er alle glade for tilbuddet”.

Ingen grund til bekymring

Tom Hartvig Nielsen fremhæver, at alle bekymringer om, hvorvidt man kunne lade kunderne være alene på genbrugspladsen, er blevet gjort til skamme.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Faktisk er der en meget høj grad af selvjustits, når vores personale ikke er på pladsen. På videoovervågningen kan vi se, at vores kunder hjælper og rådgiver hinanden, f.eks. ved at vise vej til den rigtige container”, fortæller Tom Hartvig Nielsen, der glæder sig til, at endnu flere kunder snart får nem adgang til genbrugspladserne døgnet rundt:

“Genbrugspladserne i Vesterlund og Skodsbøl bliver døgnåbne i slutningen af oktober”, siger Tom Hartvig Nielsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dermed får vores kunder i Sundeved og på Nordals bedre mulighed for at bruge Adgang365-ordningen”.

Alle, der allerede er tilmeldt Adgang365, får automatisk mulighed for også at tage på Skodsbøl og Vesterlund Genbrugsplads døgnet rundt. Planen er, at alle Sønderborg Forsynings otte genbrugspladser i løbet af de kommende år bliver tilgængelige døgnet rundt med Adgang365.

Er du endnu ikke tilmeldt, kan du gøre det HER på Sønderborg Forsynings hjemmeside

Artiklen fortsætter under annoncen

.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...