Nu kan børn i Børnehaven Parken tage karruselture

3. maj 2017 Samfund

Børnehaven Parken har fået en karrusel på legepladsen, og nu snurrer børnene rundt og rundt med stor fornøjelse. Børnehaven, forældrerådet og bedsteforældre har indsamlet penge til karrusellen og LIONS Sønderborg-Alssund har givet en donation, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

”Vi havde i forvejen gynger og hængekøjer m.m., men vi manglede en karrusel. Vi startede derfor en fælles indsamling efter sommerferien. Forældrerådet har solgt kager ved sommerfesten. Bedsteforældre har købt julesmåkager, og forældrene har samlet mælkelåg til Arla. Vi har været heldige at få doneret penge fra LIONS Sønderborg-Alssund. Tak til forældre og bedsteforældre, og LIONS Sønderborg-Alssund. Nu er vores ønske blevet til virkelighed”, siger Mette Bønning Pedersen, daglig leder af Børnehaven Parken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...