Nu kan du blive klogere på det med at tro

9. september 2020 Kultur

Onsdag aften begynder Frelsens Hær med en række Alpha-kurser, som handler om det at tro – og tanken er at nå de mennesker, som synes, at det med tro er interessant.

“Alpha-kurset er for alle dem, der er nysgerrige på det med tro og her er alle – uanset overbevisning – velkommen til at være med, når vi giver en praktisk indføring til den kristne tro”, siger lederen i Frelsens Hær i Sønderborg, Kjartan Solvang-Nielsen, til SønderborgNYT.

Lone Hertz, der også er med i Frelsens Hær tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi fortæller, hvordan vi læser Biblen, fortæller, hvordan vi tror. Og tanken med Alpha-kurserne er at gøre flere klogere på kristendommen”.

“Det er ikke et kursusforløb, som handler om at få ‘frelst’ flere, men en intro til det at tro. Og man er velkommen til at stille spørgsmål. Alle dem, som man kommer på”, siger Kajrtan Solvang-Nielsen.

Hvis du gerne vil med på kurset, som starter i aften klokken 19 hos Frelsens Hær i Sønderborg, så skal du ringe eller skrive til Kjartan Solvang-Nielsen på telefon 3017 9444 eller kjsd@fhmail.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Kurset løber over ni onsdage – og efter de tre første gange kan der ikke komme nye med.

Du kan læse mere om kurset på hjemmesiden Alpha.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Politik, Gråsten

Ulovligt biogasbyggeri: Forvaltningen var fem uger om at reagere på henvendelser

8. maj 2021 Politik

Forleden lagde Teknik- og Miljøforvaltningen en redegørelse om det ulovlige byggeri på biogasanlægget i Kværs foran udvalgspolitikerne – og det stod klart, at der var kommet henvendelser fra borgere om, at Nature Energy overtrådte reglerne. “Men det tog hele fem uger fra henvendelser kom til Teknik- og Miljøforvaltningen bad deres jurister om at se på […]

Læs mere...