Nu kan du igen betjene dig selv på bibliotekerne

26. juni 2020 Kultur

Bibliotekerne i Sønderborg Kommune åbner igen op for selvbetjening og publikumscomputerne kan atter tages i brug. Den selvbetjente åbningstid genoptages i Multikulturhuset og gælder også for lokalbibliotekerne i Nordborg, Hørup, Broager og Vester Sottrup. Gråsten bibliotek er lige nu under ombygning og genåbner den 1. juli, hvor man også dér kan være selvbetjent.

Når du skal på biblioteket uden for personalets arbejdstid, bliver det næsten som før covid-19. Biblioteket beder om at folk spritter hænderne af, når de kommer ind på biblioteket og ved betjening af terminalen, når der lånes eller afleveres. Når man skal bruge computerne, skal tastaturet sprittes af før og efter. Der er håndsprit tilgængeligt på centrale steder. Brugerne opfordres til at være påpasselige, vise hensyn, holde afstand og spritte af, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi glæder os meget over, at vi igen kan invitere borgerne indenfor på bibliotekerne i en længere åbningstid. Mange bruger os til studiefokus eller avislæsning og de reserverede bøger kan hentes, når det lige passer mellem andre ærinder. Vi er meget opmærksomme på at følge de retningslinjer, som er udmeldt fra myndighederne, for at sikre at biblioteksbesøg kan foregå på kontrolleret og sikker vis for alle”, siger stadsbibliotekar Carsten Nicolaisen.

Den selvbetjente åbningstid er kl. 8:00-22:00 mandag til fredag og 8:00-17:00 lørdag og søndag.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at få adgang til biblioteket skal du være registreret som låner på biblioteket.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...