Nu kan du igen opleve kunst i Augustiana

21. april 2021 Kultur

Med forårets komme og justerede restriktioner er det fra i dag, onsdag, igen muligt at tage på kunst- og kulturoplevelse i Augustiana Kunstpark & Kunsthal i Augustenborg med et spændende og ambitiøst udstillingsprogram for 2021 lægger ud med et afgangsprojekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi – ’Ankomst 21’.

”Jeg håber virkelig, at mange benytter muligheden for at tage ud og opleve kunsten og kulturen rundt omkring – ikke mindst i de smukke omgivelser i og ved Augustiana”, lyder det i en pressemeddelelsefra Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

I programmet for 2021 er der lagt vægt på at vise kunst med dybde og nærvær, som formår at udfordre og inkludere dem, der kigger på den. Der er også lagt vægt på at udnytte synergien mellem de udendørs og indendørs faciliteter og på at præsentere både etablerede samtidskunstnere og nye, unge navne fra den aktuelle kunstscene.

Der er gratis adgang til kunsthallen tirsdag-søndag klokken 12-16 og besøgende skal kunne fremvise vaccinationspas eller en negativ Coronatest, der er maksimalt 72 timer gammel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til kunstparken er der fri adgang for alle.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...