Nu kan du købe billet til Soleng Festival

19. juli 2021 Kultur
Soleng Festival rykker ind på AGS' store plæne
Soleng Festival rykker ind på AGS' store plæne

Soleng Festival er klar til at give hele byens unge en fed og kæmpe fest i Sønderborg! Som en af de få i år, holder Soleng Festival en fire-dages musikfestival fra den 28. – 31. juli med navne som Artigeardit og Jimillian.

Alt i alt spilles 26 koncerter med artister fra hele landet ved Alssundgymnasiet i Sønderborg på deres store og flotte udendørs areal.

Udover masser af koncerter med bands, der spiller musik i alle tænkelige genre, kan du også deltage i beachvolley, basket, ølbowling, ølstafet eller deltage i de mange konkurrencer og vinde præmier fra byens butikker i samarbejde med Vores Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset hvad, kommer du ikke til at kede dig på Soleng Festival 2021, som bliver skabt af frivillige ildsjæle i en landsdækkende forening, der ønsker at gøre en forskel for unge, skriver arrangørerne.

Og takket være vores dejlige sponsorer og samarbejdspartnere, kan vi i år tilbyde alt ovenstående for kun 300,- kr. for alle dage.

Overskuddet går til lokale projekter, hvor pengene kan gøre en forskel i dag.

Priserne er SU-venlige og vi er klar med kolde fadøl, lækre drinks og en oplevelse man ikke får ofte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan ikke være teltplads i år og vi henviser til lokale teltpladser/hostels og lignende overnatningsmuligheder.

Der sættes 500 billetter til salg og husk coronapas skal vises i indgangen.

Køb din billet på solengfestival.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Kom til genforeningskaffe ved Dybbøl Mølle

31. juli 2021 Kultur

For at gøre genforeningsjubilæet helt tydeligt for store og små, inviterer Dybbøl Banke på historisk genforeningskaffe. På lige under to timer træder historien tydeligt frem, og Sønderjyllands centrale rolle i dansk og tysk historie bliver levende over en kop kaffe – eller te. ”Hvis vi skal gøre noget nyt, skal det være sjovt og anderledes […]

Læs mere...