Nu kan du købe billet til sommerrevyen 2021

26. august 2020 Kultur

Corona og Konkurs er ikke en titel, som er værdig for Sønderborg Sommer Revy Show. Vi satser på, at landet er ‘renset’ til den tid og vi så kan sidde sammen og grine. I værste fald iført masker, skriver Sønderborg Sommer Revy Show i en pressemeddelelse.

Nu har Sønderborg Sommer Revy Show åbnet for billetsalget til næste sæsons store sommersatsning, Sønderborg Sommer Revy Show 2021.

Med en ryvybillet, så kan vores trofaste publikum, som jo måtte undvære revy i 2020, hævne sig og få afløb for underholdningstrangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget finder du på Sønderborg Sommer Revy Shows hjemmeside.

I dag hvor billetsalget starter har Sønderborg Sommer Revy Show allerede ‘solgt’ de første 4.000 billetter og det er det antal, der er overført fra i sommer. Mange gode mennesker har nemlig ladet deres billetter overføre i bevidstheden om, at der er revy igen i Sønderborg i sommeren 2021.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...