Nu kan du købe partoutkort til Rock i Mølleparken

15. november 2019 Kultur

Hele 16 koncerter fordelt på otte koncertaftener i juni og august 2020 i Sønderborg. Det er hvad Kultur i Syds koncertrække Rock i Mølleparken byder på i den kommende sæson. Et partoutkort giver adgang til hele programmet.

De sidste kontrakter er underskrevet, så  det kan afsløres, at de sidste to navne, der er kommet på programmet, er Nik & Jay samt Aura Dione.

En koncert med Aura har længe stået som et stort ønske hos fans i Sønderjylland. Hun markerer sig som en både spændende og vedholdende sangerinde, som også internationalt har opbygget en stor fanskare. Og lige siden Nik & Jays seneste koncert i Mølleparken har deres fans nærmest krævet at få dem tilbage – så her kommer de.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er åbnet for salget af partoutkort.

Du finder partoutkort HER på LINKET

Prisen er 875 kr. incl. gebyr. Den gælder indtil der er solgt 2.000 partoutkort.

Derefter vil prisen være 950 kr. indtil den stiger til 1.050 kr.

Det sker, når der er solgt 4.500 partoutkort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...