Nu kan Team Rynkeby komme på landevejen

27. marts 2014 Frivillige

Sidst på torsdagen blev der udleveret splinternye racercykler fra Bianchi til Team Rynkeby Sønderjyllands ryttere. Målet med Team Rynkeby er at skaffe flest mulige penge til Børnecancerfonden – og det gøres gennem sponsorater, frivilligt arbejde og arrangementer. Oven i det kommer så en masse cykeltræning samt oplevelserne på cykleturen: Sønderborg-Paris.

Rytterne dækker selv egne udgifter og det gør de mange hjælpere omkring holdet også, så hver en tjent krone kan gives videre ti fonden, der spreder en smule lys hos de mange kræftramte børn og deres familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så er der sat et bedre dæk på cyklen og det er lig med færre punkteringer.

Så er der sat et bedre dæk på cyklen og det er lig med færre punkteringer.

– Der er 26 nye med holdet i år og for resten skal samtlige ryttere have ny cykel, siger en af de mere garvede ryttere til Sønderborg Nyt. Et cykelsponsorat holder i to år, og det forklarer, at de ryttere, der var nye sidste år, igen må investere i en cykel.

Artiklen fortsætter under annoncen

For personalet i Fri Bike Shop betyder udleveringen af cykler, at der bliver væsentligt mere plads i butikken og så er det afrundingen på deres frivillige indsats med at samle de mange jernheste.

– Det er nu ikke jernheste, men superlette carboncykler, siger en rytter. Og det er også nyt, at rytterne kunne bede om en cykel med carbon-stel i stedet for en aluminiumscykel.

Traditionen tro, blev der delt erfaringer ud til de nye ryttere og så blev der investeret i andre cykelsadler, justeret cykler og købt masser af tilbehør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på knappen og se billeder fra dag ét med ny racer:

Knap

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...