Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Nu kan vi alle sammen komme på glatis

30. november 2013 Frivillige

Lørdag middag blev skøjtebanen indviet af den nuværende næstformand og kommende formand for Sundhedsudvalget i Sønderborg, Helge Larsen, der i de seneste år trofast har besøgt den glatte is sammen med elever fra Statsskolen.

Nu kan vi alle sammen få nogle muntre og sunde timer på den glatte is.

Nu kan vi alle sammen få nogle muntre og sunde timer på den glatte is.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når vi kom om morgenen, så var der en gruppe ældre herrer, der allerede havde taget deres omgange – og det er jo skønt, når både børn, unge, ældre og alle andre aldersgrupper kan have glæde af skøjtebanen, siger Helge Larsen. Han ved, det er sundt at røre sig og når det så samtidig er sjovt, så er det lettere at få borgerne i bevægelse.

– Faktisk er det en gruppe borgere, der for år tilbage samlede penge ind til skøjtebanen og nu er den et fast indslag i vinterprogrammet i Sønderborg. Den koster nogle penge, men heldigvis er der sponsorer bag, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det korte og det lange er, at skøjteløb er en både effektiv og underholdende måde, hvor vi alle sammen kan få BMI’en reguleret, så tallet efter vinteren har bragt os ud af den risikozone, som et mageligt og stillesiddende liv er på sigt.

Se billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.475083385945347.1073741971.271358109651210&type=1

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...