Nu kan vi alle sammen komme på glatis

30. november 2013 Frivillige

Lørdag middag blev skøjtebanen indviet af den nuværende næstformand og kommende formand for Sundhedsudvalget i Sønderborg, Helge Larsen, der i de seneste år trofast har besøgt den glatte is sammen med elever fra Statsskolen.

Nu kan vi alle sammen få nogle muntre og sunde timer på den glatte is.

Nu kan vi alle sammen få nogle muntre og sunde timer på den glatte is.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når vi kom om morgenen, så var der en gruppe ældre herrer, der allerede havde taget deres omgange – og det er jo skønt, når både børn, unge, ældre og alle andre aldersgrupper kan have glæde af skøjtebanen, siger Helge Larsen. Han ved, det er sundt at røre sig og når det så samtidig er sjovt, så er det lettere at få borgerne i bevægelse.

– Faktisk er det en gruppe borgere, der for år tilbage samlede penge ind til skøjtebanen og nu er den et fast indslag i vinterprogrammet i Sønderborg. Den koster nogle penge, men heldigvis er der sponsorer bag, siger han.

Og det korte og det lange er, at skøjteløb er en både effektiv og underholdende måde, hvor vi alle sammen kan få BMI’en reguleret, så tallet efter vinteren har bragt os ud af den risikozone, som et mageligt og stillesiddende liv er på sigt.

Se billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.475083385945347.1073741971.271358109651210&type=1

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...