Nu sender Ringriderfesten billetpenge retur

14. april 2020 Kultur

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad aflysningen af årets fest betyder økonomisk. Alle komiteer har siden krisens begyndelse været tilbageholdende med nye omkostningskrævende aktiviteter. Derfor vil tabet blive af en sådan størrelse, at det ikke er truende for festen som helhed.

“Der skal altid være penge nok til at åbne en ringriderfest, så vi klarer os – også efter vi har refunderet de billetter, som folk har købt”, siger Jes F Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ringriderfesten vil umiddelbart efter påske gå i gang med at betale pengene tilbage til de personer, der har købt billetter til tattooet ved Sønderborg Slot og til dem, der har benyttet sig af muligheden for på forhånd at købe entrébilletter til Ringriderfesten.

Det lå ligesom i kortene, at det ikke ville være muligt for Ringriderfesten i Sønderborg at indtage Ringriderpladsen og Sønderborg i juli måned, når regeringen har forbudt større forsamlinger foreløbig til og med august måned.

“Og i onsdags var hovedkomiteen samlet for formelt at beslutte, der ikke holdes ringriderfest i år”, siger Jes F. Andersen, som er formand for Ringriderfesten.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk