Nu skal der findes penge til Nordals Ferieresort

28. oktober 2016 Erhverv

Visionsgruppen for Nordals er færdige med de opgaver, som den havde taget på sig og nu skal nye kræfter bære Nordals Ferieresort videre.

Nordals er i forbindelse med resortplanerne udpeget som ét af ti forsøgsområder i Danmark, der har dispensation til at bygge turistanlæg inden for kystnærhedszonerne. Projektet omfatter anlæg af hotel, ferieboliger og vandsportsfaciliteter beliggende på et ca. 170 hektar stort område mellem Himmark Strand og Universe Sciencepark.

Bestyrelsen for Udviklingsselskabet Nordals Ferieresort er afstemt i ejerkredsen, og selskabet stiftes formelt i november. Det indebærer bl.a., at Visionsgruppen overlader det videre arbejde til andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udviklingsselskabets rammer og arbejde er funderet i, at Sønderborg Kommune, Linak Holding A/S samt Bitten og Mads Clausens Fond har skudt i alt 24 mio. kr. i arbejdet med at udvikle en masterplan og forretningsplan for et attraktivt ferieresort på Nordals.

Nu skal der fokuseres på at finde investorer, som ønsker at etablere og drive resortet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ejerkredsen har godkendt et kommissorium, hvor der skal findes en bestyrelse på otte, hvor Sønderborg Kommune får tre pladser, som byrådet sætter navne på i sit møde 2. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kjeld Kückelhahn i formandsstolen

Linak Holding har to medlemmer, nemlig Bent Jensen og Carsten Borchert. Bitten og Mads Clausens Fonds to medlemmer er Peter Clausen og Per Have.

Ejerkredsen har tillige udpeget Kjeld Kückelhahn som formand for bestyrelsen.

Kjeld Kückelhahn har været med i Visionsgruppen og kan derfor bidrage med sin viden og sine erfaringer derfra. De næste opgaver bliver at stifte selve udviklingsselskabet og ansætte en direktør, som skal stå for udviklingen af resortet og arbejdet med at finde investorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg ser frem til, at vi nu tager det næste, vigtige skridt frem mod en virkeliggørelse af ferieresortet. Det er centralt, at vi får drevet processen videre og kan sikre det økonomiske grundlag for en realisering af det endelige projekt”, siger Peter Clausen fra Bitten og Mads Clausen Fonden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...