Nu skal der gang i projektet Øget Samkørsel

19. februar 2019 Samfund

Projektet ”Øget samkørsel” fokuserer på at skabe øget samkørsel i private personbiler, primært relateret til pendlingen til og fra områdets store virksomheder.

Målet er, at 2.500 kører sammen i 2025.

I realiseringen af projektet skal udvikles en ny digital platform til samkørsel, skriver kommunens forvaltning og nu skal politikerne i Økonomiudvalget onsdag give grønt lys for, at man går i gang med den.

Konkret er forvaltningen i dialog med samkørselstjenesten NaboGO om udviklingen af en sådan.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at sikre en succesfuld implementering af projektet er det en forudsætning, at kommunens største arbejdspladser deltager og bakker op, herunder Sønderborg Kommune som arbejdsgiver. NaboGO har desuden fået tilsagn fra en af områdets store virksomheder om at indgå et samarbejde med projektet, i forhold til promovering af løsningen over for medarbejdere.

Projektet har relation til Project Zero og forventes at løbe over en periode på tre år fra 2019 til 2021.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...