Nu skal der liv i JF-området på Linde Allé

15. februar 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Nu rykker maskinerne ind og begynder at rive de gamle bygninger på Linde Allé, som tidligere husede maskinfabrikken JF, ned. Dermed starter processen med at bringe nyt liv i form af skolebygninger og boliger på den 52.000 kvadratmeter store grund.

”Vi har haft et godt samarbejde med både Sønderborg Kommune, Politiet, Privatskolen Als samt alle boligejere inden for en radius af 100 meter. Ved at samarbejde med så mange interessenter sørger vi for, at der både er styr på blandt andet miljøhåndtering og trafikafvikling”, siger direktør for Hanssen Ejendomme, Michael Andersen, der også prioriterer opbakningen fra lokalområdet:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi oplever, at folk er meget positive, og vi er glade for at kunne puste liv og arbejdspladser tilbage i området”, siger han i en pressemeddelelse.

I oktober måned 2018 var der borgermøde, hvor cirka 50 naboer til byggeriet deltog. De fik et overblik over planerne og baggrunden for den foreslåede lokalplan.

Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen, glæder sig over der igen kommer aktivitet på grundene:

”Det er dejligt at se den gode og hurtige sagsbehandling vores forvaltning har gennemført i denne sag. Det viser, at vi kan levere hurtig og effektiv sagsbehandling af plansager for de investorer, der vil udvikle Sønderborg Kommune. Samtidig er det opløftende at se den lyst til at investere og udvikle i Sønderborg, som mange investorer har for tiden. Det er udtryk for et stærkt politisk mandat og er med til at fremtidssikre hele Sønderborg Kommune”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nedrivningsarbejdet forventes at være færdigt senest med udgangen af juni.

I forbindelse med byggeriet bliver den forurenede jord på grunden renset.

Byggegrunde og de øvrige boligenheder vil blive udbudt til salg i løbet af foråret.

 

 

29. marts 2024 Sønderborg, Frivillige

Aabenraa Selvhjælp vil hjælpe seksuelt krænkede i Sønderborg

29. marts 2024 Sønderborg

Voksne med senfølger efter seksuel krænkelse i barndommen kæmper med psykiske og/eller fysiske følgereaktioner. De hyppigst forekommende er PTSD, angst, lavt selvværd, tvangsforestillinger, problemer med krop og seksualitet, selvskadende, suicidal eller seksualiseret adfærd, spiseforstyrrelser og stofmisbrug. Ventetiden for at komme i behandling er over to år. Det betyder, at borgerne ikke få hjælp hurtig. Vi […]

Læs mere...