Nu skal Genforeningsbussen ud og rulle

25. juni 2020 Kultur

Nu kører Genforeningsbussen igen og dermed kan alle interesserede ved at gå ind i bussen og træde 100 år tilbage i historien og opleve Genforeningen.

Bussen skulle have været på 90 skolebesøg fra februar til juli, men den måtte slå bremserne i, da coronavirus fik sat en stopper for markeringen af 100-året for Genforeningen.

Genforeningsbussen vil ud over de åbne arrangementer også besøge skoler og gymnasier i hele landet, når sommerferien slutter.

Projektleder for Genforeningsbussen, Helle Nordentoft, glæder sig over, at bussen snart kommer i gang igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig bare til at komme i gang igen og komme ud at køre med den her fantastiske bus igen og møde folk ude i sommerlandet”, siger hun i en pressemeddelelse.

Lørdag den 4. juli kan bussen opleves ved Sønderborg Slot og de næste tre måneder vil den køre Sønderjylland rundt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...