Nu slutter dette års WoodSculpture

22. juni 2019 Kultur

Lørdag middag stod alle ti træskulpturer klar på Slotskajen i Sønderborg, hvor dette års WoodSculpture blev rundet af.

Inden præsentationen af værkerne, trak SOS Børnebyerne en vinder i deres lotteri – og der blev ringet til den heldige, der havde vundet returbillet til København med Alsie Express.

Herefter guidede Trine Fangel de mange gæster på Slotskajen rundt mellem skulpturerne og sagde nogle ord om hver enkelt.

Fra byrådet fra Charlotte Riis Engelbrecht, der på vegne af Vestermark tog imod skulpturerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Skulpturerne er ikke mine, men tilhører os alle. Vi kan fremover tage på Kær Vestermark og se dem”, sagde Charlotte Riis Engelbrecht.

Kulturudvalgsformand Stefan Kleinschmidt rundede det ottende træsymposium af:

“Jeg vil gerne sige tak til kunstnerne og det har været spændende at følge den proces, som gjorde træstammer til kunstværker”, sagde kulturens formand.

“Og en stor tak til Uwe Wolffs Fond, der har gjort det her muligt samt til SOS Børnebyerne, som sikrede mad og drikke til alle på pladsen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover de nævnte, så var Blæksprutterne også en del af WoodSculpture. Hver eneste aften og nat har de siddet og holdt øje med pladsen.

Og Sønderborg Havekreds stod bag de flotte blomsterdekorationer, der skilte kunst og trafik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...