Nu starter croquistegning i Sønderborghus

3. januar 2020 Kultur

Det er blevet tid til igen at fatte blyanten og få øvet sig i hurtigtegning. Det er utroligt hvad man kan træne sig til at tegne i de rigtige proportioner med skraverede skygger på fem minutter.  En nyttig færdighed at have, hvis man for eksempel er på ferie eller vil tegne et øjebliksbillede af børnene på legepladsen.

Croquistegning for øvede og nybegyndere efter levende model starter tirsdag den 14 januar og fortsætter de følgende ni tirsdage kl 19-21:30 på Sønderborghus i billedværkstedet øverst oppe ad den store trappe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et frivilligt foretagende for interesserede og uden tilmelding – man kommer når man kan, skriver arrangør Hans Henrik Welin.

Det koster et minimumsbeløb på 50 kr pr gang til modellen, papir er gratis og vi har tegneplader som kan lånes.

Der er ingen lærer, men vejledning og råd kan fåes.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. maj 2022 Kultur, Gråsten

Lørdag åbnes kunstudstillingen Kunst i Gråsten ’22 i Den Røde Lade

20. maj 2022 Kultur

Lørdag eftermiddag klokken 15 holder Flensborgs overborgmester Simone Lange åbningstale i Den Røde Lade ved Gråsten Landbrugsskole, hvor Flensborg Fjords Kunst- & Kulturforening har fernisering på udstillingen Kunst i Gråsten ’22. I eftermiddagstimerne spiller Angelika Arft og Birgitte Schöder jazz- og folkmusik. “Der er 39 udstillere, som har fået deres værker med og det er […]

Læs mere...