Nu starter salget af lodsedler til Ringriderfestens lotteri hvor du kan vinde en bil

9. maj 2018 Kultur

Ringriderfestens traditionsrige lotteri har for første gang nogensinde en fiks lille bil som hovedgevinst og samlet en gevinstsum på godt 175.000 kr. hvoraf bilens værdi udgør 113.000 kr. og jo flere lodsedler der købes – jo større er chancen for at vinde en spritny rød Citroen C1 med solkaleche. Lodsedlerne sælges fra i dag, onsdag.

”Vi har store forventninger til årets salg af lodsedler. Derfor har vi øget antallet af lodder fra 10.000 til 15.000”, siger formanden for Lotterikomiteen, Asger Sandhøj Jørgensen.

At årets hovedgevinst er en bil, har kun kunnet ladet sig gøre ved et tæt samarbejde med den autoriserede Citroen-forhandler Erling Høi-Nielsen Biler med afdelinger i både Sønderborg og Rødekro.

”Ringridning har stor betydning for alle i Sønderborg og derfor er det naturligt for os at indgå et tættere samarbejde med Ringriderfesten. Det er jo en måde, hvorpå vi får øget opmærksomhed om vores virksomhed og samtidig er vi med til at støtte en god sag, fordi overskuddet fra lotterisalget går til blandt andet sports- og pensionistforeninger”, siger Lajla Høi-Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lotteribilen vil frem til Ringriderfesten i juli kunne ses centrale steder i Sønderborg. Blandt andet ved Sønderborg Sommerrevy og ved Bilka.

Vinderen finder man i løbet af juli.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...