New Orleans Jazz byder på Cotapaxi – et jazzband fra Aarhus

5. december 2019 Kultur

Jazzforeningen New Orleans Jazz Sønderborg, som nu har eksisteret i ¾ år, forventer ved årsskiftet at kunne byde medlem nr. 400, velkommen i foreningen. Søndag den 15. december er der igen jazzkoncert på programmet.  Denne gang Cotapaxi New Orleans Jazzband fra Aarhus. Orkestret spiller til et julejazz arrangement i Jazzkælderen på Hotel Sønderborg Strand klokken 13:00. Arrangementet indledes med en middag i hotellets restaurant. Traditionen tro, starter orkestret med at spille foreningens kendingsmelodi, ”Bourbon Street Parade” og alle synger med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cotapaxi  New Orleans Jazzband fra 1970’erne, er på banen igen efter ca. 40 års pause. Besætningen udgøres af erfarne musikere, som dels var med dengang i 70’erne, da Aarhus nærmest var en forstad til New Orleans, og dels af nye velkendte musikere, som stadig er aktive i andre orkester sammenhænge, skriver jazzforeningen.

Orkestret spiller med deres versioner af det traditionelle jazz repertoire, som blev spillet af George  Lewis, Bunk Johnson, Kid Ory og ikke mindst Louis Armstrong m.fl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Følgende musikere spiller i bandet:  Poul Martin Grønnegaard, clarinet. Ole Kirk, trompet.  Aage Hjortshøj, trombone.  Per Larsson, piano.  John Andersen, bas.  Uffe Hansen, trommer.

Medlemmerne af Cotapaxi Jazzband har gennem årene optrådt i utallige jazzclubber og på jazzfestivaler i det meste af Europa.

Orkestret vil uden tvivl begeistre det jazz interesserede publikum, som kendetegner foreningens medlemmer.

Hvis du vil nyde musikken, skal du melde dig ind i jazzforeningen – og det kan du gøre HER på LINKET.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...