New Orleans Jazz byder på Cotapaxi – et jazzband fra Aarhus

5. december 2019 Kultur

Jazzforeningen New Orleans Jazz Sønderborg, som nu har eksisteret i ¾ år, forventer ved årsskiftet at kunne byde medlem nr. 400, velkommen i foreningen. Søndag den 15. december er der igen jazzkoncert på programmet.  Denne gang Cotapaxi New Orleans Jazzband fra Aarhus. Orkestret spiller til et julejazz arrangement i Jazzkælderen på Hotel Sønderborg Strand klokken 13:00. Arrangementet indledes med en middag i hotellets restaurant.

Artiklen fortsætter under annoncen

Traditionen tro, starter orkestret med at spille foreningens kendingsmelodi, ”Bourbon Street Parade” og alle synger med.

Cotapaxi  New Orleans Jazzband fra 1970’erne, er på banen igen efter ca. 40 års pause. Besætningen udgøres af erfarne musikere, som dels var med dengang i 70’erne, da Aarhus nærmest var en forstad til New Orleans, og dels af nye velkendte musikere, som stadig er aktive i andre orkester sammenhænge, skriver jazzforeningen.

Orkestret spiller med deres versioner af det traditionelle jazz repertoire, som blev spillet af George  Lewis, Bunk Johnson, Kid Ory og ikke mindst Louis Armstrong m.fl.

Følgende musikere spiller i bandet:  Poul Martin Grønnegaard, clarinet. Ole Kirk, trompet.  Aage Hjortshøj, trombone.  Per Larsson, piano.  John Andersen, bas.  Uffe Hansen, trommer.

Medlemmerne af Cotapaxi Jazzband har gennem årene optrådt i utallige jazzclubber og på jazzfestivaler i det meste af Europa.

Orkestret vil uden tvivl begeistre det jazz interesserede publikum, som kendetegner foreningens medlemmer.

Hvis du vil nyde musikken, skal du melde dig ind i jazzforeningen – og det kan du gøre HER på LINKET.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...