Ny bog om Ulf Pilgaard præsenteres i Brecklings Bogcafé

25. september 2020 Kultur

Det bliver igen til Danmarkspremiere på Brecklings Bogcafé.

“Nemlig og denne gang med en biografi, Alletiders Ulf, som er skrevet af Marianne Tofte. Bogen præsenteres på Brecklings Bogcafé lørdag den 17 oktober – det er så fjerde gang Sønderborg kommer før København”, siger Allan Breckling.

Bogen sælges med rabat til Brecklings Bogcafés gæster.

Bogcafeens gæster kommer til at opleve Ulf Pilgaard i Sønderborg Teater, som Sønderborg Kommune kvit og frit har stillet til rådighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så det bliver under sikre, trygge forhold, at bogcafeen med overskriften ‘Meget mere end bare morsom’, bliver gennemført”.

Der er stadig ledige pladser begge dage, så vil du en tur i Sønderborg Teater den 17. eller 18. oktober klokken 15 og høre Ulf Pilgaard fortælle om sit liv og karriere, så kan du sikre dig en billet ved at sende en mail til acharling@gmail.com eller ringe på telefon 5240 6616.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...