Ny bog om Ulf Pilgaard præsenteres i Brecklings Bogcafé

25. september 2020 Kultur

Det bliver igen til Danmarkspremiere på Brecklings Bogcafé.

“Nemlig og denne gang med en biografi, Alletiders Ulf, som er skrevet af Marianne Tofte. Bogen præsenteres på Brecklings Bogcafé lørdag den 17 oktober – det er så fjerde gang Sønderborg kommer før København”, siger Allan Breckling.

Bogen sælges med rabat til Brecklings Bogcafés gæster.

Bogcafeens gæster kommer til at opleve Ulf Pilgaard i Sønderborg Teater, som Sønderborg Kommune kvit og frit har stillet til rådighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så det bliver under sikre, trygge forhold, at bogcafeen med overskriften ‘Meget mere end bare morsom’, bliver gennemført”.

Der er stadig ledige pladser begge dage, så vil du en tur i Sønderborg Teater den 17. eller 18. oktober klokken 15 og høre Ulf Pilgaard fortælle om sit liv og karriere, så kan du sikre dig en billet ved at sende en mail til acharling@gmail.com eller ringe på telefon 5240 6616.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...