Ny centerleder i Skansen fra 1. marts

29. januar 2015 Frivillige

Bestyrelsen for Dybbølhallerne S/I gik efter kontinuitet, lokalkendskab og erfaring med udvikling, da de skulle finde ny centerleder til Dybbølhallerne – Skansen.download

Valget faldt på bestyrelsens hidtidige formand, Gerhard Meinke.

Han tiltræder sit nye job 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

marts 2015, når han har overdraget funktionen som private banking direktør i Sydbank i Sønderborg. Gerhard Meinke erstattes som bestyrelsesformand af Povl Schrøder, der til daglig har en lederstilling i Danfoss Koncernen:

”Vi opstillede i bestyrelsen en række ønsker og krav til en ny centerleder, hvor stabilitet, stort lokalkendskab og videreudvikling af Skansen stod øverst på listen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi var lidt overraskede, da Gerhard uopfordret ansøgte og fortalte om sin store interesse for jobbet. Men da vi havde sendt ham ud af lokalet, stod det klart for os alle, at han ville være den rette mand på posten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kender alle interessenter fra kommunale nøglepersoner over det lokale erhvervsliv til hallernes brugere på både elite og motionsplan. Gerhard har været med i hele processen fra Skansens start, og han brænder stærkt for dens fortsatte udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gerhards mangeårige tilknytning til Sønderborg-området, hans ledelsesmæssige erfaringer og hans  personlige  kompetencer  gjorde  valget  endnu  lettere”,  påpeger  den  nye  formand.images

Gerhard Meinke, der har en lang karriere i Sydbank bag sig, har stort set levet hele sit liv i Sønderborg, hvor han gennem årene har været involveret i mange dele af det lokale idræts- og erhvervsliv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er med egne ord fascineret af og interesseret i al sport, specielt hvor der er en bold involveret, og han har siddet i bestyrelsen for Dybbølhallerne siden etableringen i 2011.

”Det er et ønskejob! Jeg ser frem til at medvirke til en fortsat udvikling, og jeg vil gøre alt for, at vi får skabt en endnu større succes i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med min baggrund er det oplagt, at jeg også vil arbejde for at optimere økonomisk styring, men god brugerservice og organisation i form af orden, imødekommenhed og effektiv drift vil være i fokus. Og så vil jeg love, at jeg bliver en centerleder, der er synlig i både hverdag og under arrangementerne, siger Gerhard Meinke.

Artiklen fortsætter under annoncen

På baggrund heraf valgte bestyrelsen for Dybbølhallerne S/I undtagelsesvis ikke at slå den ledige centerlederstilling op.

Hverken formanden eller den nye centerleder vil komme med nye eller ændrede programerklæringer i forbindelse med lederskiftet.

”Det  handler  om kontinuitet og fortsat udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det får vi med Gerhard, og så er det ellers bare at komme i  arbejdstøjet”,  siger  Povl  Schrøder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...