Ny ejendomsmægler hos home Sønderborg

28. juli 2017 Erhverv

Thomas Jespersen Beck er netop blevet færdig med sin uddannelse som ejendomsmægler og jobbet er på plads. Fra 1. august er han ansat hos home Sønderborg – under ejeren Merete Lund Brocks vinger – som deres nyeste ejendomsmægler.

“Vi er glade for at kunne udvide vores stab med en dygtig og ihærdig ung medarbejder, som ikke er bange for at tage fat”, siger Merete Lund Brock i en pressemeddelelse.

Et kendt ansigt i butikken

For mange vil Thomas Beck være et kendt ansigt i butikken på Møllebakken. Han har nemlig haft sin daglige gang i lokalerne de seneste 2 1/2 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas Beck er ny mand hos home. Foto: home

“Jeg startede i januar 2015 i forbindelse med min finansøkonom-uddannelse i praktik hos home Broager med Meretes Lund Brocks mand som chef”, siger Thomas Beck og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Efter praktikken og endt uddannelse blev jeg tilbudt at starte som trainee i Sønderborg. I løbet af min tid i home har jeg fundet min rette hylde og mit rette element og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang som fuldblods-ejendomsmægler”.

Store ambitioner og drive

Selvtilliden fejler ikke noget hos den unge nyudnævnte ejendomsmægler, som har høje ambitioner for sig selv og home.

“Jeg sidder forrest i butikken, så jeg kan byde kunder velkommen og jeg prøver også at være den første til at tage telefonen, når den ringer. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne vil være den bedste ejendomsmægler. Det kræver en god dialog og tillid fra kunderne og her er det en fordel at være på pletten med et godt førstehåndsindtryk”, siger Thomas Beck.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som trainee har han da også fået lov til at arbejde med både vurderinger og salg og har allerede formidlet flere end 35 salg.

“Jeg er topmotiveret og klar til at modtage en masse nye kunder, som jeg vil give den bedst mulige service og hjælp i vejen til at købe eller sælge bolig”, siger Thomas Beck.

Thomas Beck er født og opvokset i Dybbøl og på nær sin studetid i Aalborg og et halvt års afbræk i Frankrig, har han boet i Sønderborg-området i hele sit 25 år lange liv.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag bliver Nybyggerne afsløret på et pressemøde, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang […]

Læs mere...