Ny mand i teamet hos Wohlenberg

16. oktober 2018 Erhverv

Siden august 2018 har du kunne møde et nyt ansigt i Sønderborgs specialitetsbutik, Wohlenberg, på Perlegade. Jacob Moos er blevet en del af teamet, som står klar til at hjælpe dig, hvis du skal købe den lækre værtindegave, kvalitetskaffe eller en god flaske vin.

Wohlenbergs nye medarbejder, Jacob Moos, er 33 år og er født og opvokset i Nybøl, og bor i dag med sin kæreste i Rinkenæs. Med sine lokale rødder vil han derfor være et kendt ansigt for mange kunder, som måske også kan huske ham fra tidligere jobs som bestyrer på cafeerne Brøggeriet og Café Ib Rehne Cairo på Rådhustorvet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Faglighed og passion

Jacob Moos er udlært tjener på Nørre Vissing Kro. Kroen kørte et spansk inspireret køkken, hvor ambitionerne var høje og kvaliteten var i top.

I tiden på Nørre Vissing Kro, deltog Jacob Moos ofte i div. vinsmagninger i Århus, for at få den bedste læring inden for vin, som den dag i dag stadig er den store passion.

Efter endt læretid vendte Jacob Moos hjem til Sønderborg igen og fik tilbudt stillingen som restaurantchef på Restaurant Bind ved Sønderhav.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I min tid på Restaurant Bind var mit primære ansvarsområde vin og især sammensætning af vine og mad til den ugentlige menu. Herudover holdt vi kokketræf-arrangementer, vinrejser og kokke- og vinskoler for gæster”, lyder det fra Jacob Moos i en pressemeddelelse.

Brancheskiftet til en butik kommer som en naturlig forlængelse, af ønsket om at kunne arbejde med sin faglighed og passion.

“Min mangeårige store passion for vine, spiritus, øl og gastronomi førte mig til at søge jobbet hos Wohlenberg. Jeg er glad for, at de også kunne se en værdi for butikken ved at ansætte mig, og jeg ser frem til at kunne fordybe mig endnu mere i det, som jeg brænder for, og være med til at give vores kunder en god oplevelse”, fortæller Jacob Moos.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jacob Moos er budt velkommen hos Wohlenberg og er allerede kommet godt i gang. Vi glæder os til et godt samarbejde. Vi ser en styrket faglig profil hvor Jacobs base bliver betjening af vores kunder i butik samt vinlager med sin faglighed i sammensætning af vin og mad. Jacob vil styrke os på vores mange aktiviteter og smagninger med vin, spiritus, øl og kaffe”, siger indehaver, Jørn Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk