Ny organisering i Sønderborg Kommune – jobcenterchefen fritaget for tjeneste

1. februar 2018 Politik

I forlængelse af den nye fordeling af opgaver i de politiske udvalg, godkendte byrådet onsdag aften den nye fordeling af ansvarsområder for kommunens direktører. Ændringerne træder i kraft i dag den 1. februar og fremover ser direktørernes ansvarsområder ud som følger:

– Tim Hansen, Kommunaldirektørens Stabe, herunder Erhverv, Byrådssekretariatet, Politik og Analyse, HR og Arbejdsmiljø samt Sønderborg Lufthavn

– Helle Mønsted Nielsen bliver direktør for forvaltningen Job og Velfærd

Artiklen fortsætter under annoncen

– Carsten V. Lund bliver direktør for forvaltningen Børn, Uddannelse og Sundhed

– Bjarke Eriksen bliver direktør for forvaltningen Økonomi, Teknik og Miljø

– Inge Olsen bliver direktør for forvaltningen Kultur, Turisme og Bæredygtighed

I forlængelse af den fremtidige organisering af Sønderborg Kommunes administration sker der ændringer i organisationen og i den forbindelse har Sønderborg Kommune fritaget jobcenterchef Anne Kirk for tjeneste og i stedet konstitueret Lasse Ahlmann Kamp som chef for Arbejdsmarkedsafdelingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ændringen betyder også at kommunikationschef Martin Skovmand fratræder sin stilling efter at kommunikation fremover hører under afdelingschef Betina Wichmann Knudsen der dermed får ansvaret for jura, sekretariatet og kommunikation.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Samfund, Sønderborg

Aflysning af broåbning skal lette trafikken gennem Sønderborg

10. august 2022 Samfund

Nu kommer der lidt mere luft på Kong Christian Xs Bro hver eftermiddag, så længe Vejdirektoratet arbejder på Alssundbroen. Søfartsstyrelsen har netop sagt god for, at Sønderborg Kommune aflyser åbningen af Kong Christian X’s Bro klokken 15.38 på alle hverdage frem til slutningen af oktober. Det sker med virkning fra i morgen, torsdag, og det […]

Læs mere...