Ny politik skal sikre retning og kvalitet i fremtidens arkitektur og bevaring

1. december 2021 Politik

Sønderborg Kommune rummer flere gamle, bevaringsværdige kulturmiljøer, for eksempel omkring Gråsten Slot og i Augustenborgs historiske bymidte. Samtidig er der eksempler på moderne arkitektur og byplanlægning, eksempelvis ved Idrætshøjskolen og på Byens Havn, skriver Sønderborg Kommune.

”Jeg er meget glad for, at vi nu står med en politik, som både skal hjælpe os med sikre bevaringsværdige miljøer og skabe gode rammer for bæredygtig, fremtidssikret arkitektur. Samtidig med, at der udstikkes en fælles retning, skal politikken sikre, at der kan foregå en positiv udvikling til gavn for hele kommunen”, siger Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Bevaring af bygninger og kulturmiljøer spiller en rolle. Samtidig vil vi med dialog og samarbejde om handleplanerne sikre, at politikken skaber mest mulig værdi for vores borgere, som  gerne skal se sig selv som medspillere i indsatsen for at være og blive en attraktiv kommune”, siger næstformand Stefan Lydal.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...