Ny Stafet for Livet-formand mødte sine frivillige

5. februar 2014 Frivillige

Tirsdag aften mødte Ole Stenshøj de frivillige tovholdere i styregruppen bag Stafet for Livet og de fik også et indtryk af, hvad det er for en formand, der skal samarbejdes med.

Ole Stenshøj bruger ikke en formandsstol i Stafet for Livet.

Ole Stenshøj bruger ikke en formandsstol i Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg opdagede Stafet for Livet sidste år. Om lørdagen gik jeg en tur på pladsen om lørdagen og fik snakket med flere frivillige – og søndag deltog jeg som løber i stafetten, siger Ole Stenshøj. Som rigtigt mange andre, så har han også haft kræft i sin familie.

– I 2009  blev min lillesøster ramt af kræft og hun døde fire måneder efter. Det satte altså nogle tanker i gang, siger formanden for Stafet for Livet.

Vi arbejder sammen

– Når jeg ikke har sat mig for bordenden, så er det fordi, der ikke er nogle af os, der er mere eller mindre end andre. Vi er fælles om Stafet for Livet, siger Ole Stenshøj, inden han hørte, hvad lysholdet. spiseholdet, infoholdet, figther-chefen og alle de andre har af tanker for dette års begivenhed, der gerne skal munde ud i en stor oplevelse for de mange fightere og deres pårørende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...