Ny tandlæge-kæde åbner i Sønderborg – vil presse priserne ned på tandbehandling

27. september 2017 Erhverv

Den 1. november 2017 åbner tandlægekæden ’Godt Smil’ en ny tandklinik i Sønderborg og siden tandlæge-kæden blev etableret i 2008 er der nu tandlægeklinikker i Danmark og allerede i dag har kæden flere end 500 patienter der kommer fra Sønderborg og omegn, og derfor har det længe været et stort ønske for ’Godt Smil’ at åbne en klinik i Sønderborg:

”Vi glæder os meget til at slå dørene op her i de ny renoverede, flotte lokaler på Perlegade 52.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu er vi i fuld gang med at indrette klinikken og installere alt det nye udstyr, så vi kan tage os godt af patienterne”, fortæller klinikejer Kristina Rossen i en pressemeddelelse.

Klinikken i Sønderborg kommer til at råde over seks tandlægestole og er blandt andet udstyret med den helt nye 3D scanner. Den nye klinik nyder godt af de fælles indkøbsaftaler, som ’Godt Smil’ har indgået med underleverandørerne, og så har tandlægekæden eget dentallaboratorium i Aarhus, som sikrer at kvaliteten er i top. Disse fordele betyder desuden, at ’Godt Smil’ kan tilbyde tandbehandling, der er op til 40% billigere end gennemsnittet i Danmark, oplyses det i pressemeddelelsen, der også lover der behandlinger til priser der matcher niveauet fra Tyskland og Sverige.

Når ’Godt Smil’ åbner en ny klinik, begynder man fra bunden af med et tomt patientkartotek, men det bekymrer dog ikke kædedirektør for ’Godt Smil’, Anders Bjergegaard:
”Vi vil gerne have, at patienterne aktivt skal vælge os til – og vi ved, at vores klinik vil være et attraktivt alternativ med høj kvalitet og fair priser. Nu er det endelig muligt for os, at tilbyde de patienter, der allerede er i behandling hos os, som kommer fra Sønderborg og omegn, lidt kortere vej til tandlægen. Samtidig håber vi at flere nye patienter vil få glæde af vores lave priser fremover”, fortæller kædedirektør Anders Bjergegaard.

Godt Smil opstod i 2008 som en reaktion mod det generelt høje prisniveau for tandbehandlinger herhjemme. Ifølge ’Godt Smil’ har langt de fleste tandlæger fulgt den samme prisstruktur, hvorfor stadig flere danskere søgte mod udlandet for at få behandlet tænder. En gruppe tandlæger satte sig derfor for at undersøge markedet – og efter en grundig analyse af prisforholdene i Danmark, Sverige og Tyskland stod det klart, at de høje priser herhjemme primært skyldtes manglende konkurrence. Derfor besluttede tandlægerne at slå sig sammen i en kæde for at kunne tilbyde billigere og bedre behandlinger.

’Godt Smil’ åbner klinikken i Perlegade 52 den 1. november.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk