Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund Skrevet af: Redaktion

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag holdes der pressemøde i Linde Haven i Sønderborg, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00.

Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang og frem til den 22. juni skal deltagerne færdigbygge og indrette fire ens råhuse til netop deres drømmehjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderparret får huset, som de selv har indrettet og det har en værdi på omkring 2,6 millioner kroner og udsendelserne sendes i efteråret og slutter med en stor finale, der sendes direkte fra Sønderborg.

Den allerførste sæson af programmet foregik i Sydjylland – i den sydlige del af Kolding og sidenhen har programmet bevæget sig forbi byer som Randers, Hedehusene, Farum og senest Silkeborg.

SønderborgNYT sender hele pressemødet direkte på SønderborgNYT TV og SønderborgNYTs Facebookside i dag fra klokken 12:00.

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...