Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag holdes der pressemøde i Linde Haven i Sønderborg, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00.

Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang og frem til den 22. juni skal deltagerne færdigbygge og indrette fire ens råhuse til netop deres drømmehjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderparret får huset, som de selv har indrettet og det har en værdi på omkring 2,6 millioner kroner og udsendelserne sendes i efteråret og slutter med en stor finale, der sendes direkte fra Sønderborg.

Den allerførste sæson af programmet foregik i Sydjylland – i den sydlige del af Kolding og sidenhen har programmet bevæget sig forbi byer som Randers, Hedehusene, Farum og senest Silkeborg.

SønderborgNYT sender hele pressemødet direkte på SønderborgNYT TV og SønderborgNYTs Facebookside i dag fra klokken 12:00.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...