Nybyggerne-rammerne og Sønderborgs højeste mand blev præsenteret

10. maj 2021 Kultur

I de kommende måneder er programvært Christian Degn fra TV2 i Sønderborg, hvor han skal guide seerne gennem den næste runde af Nybyggerne, som bliver optaget i Linde Haven i Sønderborg.

“Jeg tør godt sige, at jeg nu kan præsentere Sønderborgs højeste mand og det er Christian Degn, som har titlen, indentil programmerne er sendt”, sagde Michael Andersen fra Hanssen Ejendomme på et pressemøde, hvor Nybugger-programmet og Christian Degn blev præsenteret.

“Målet for Hanssen Ejendomme er at vende trist udvilling til noget positivt og det gør vi ved at bygge det negative væk. På en af de tidligere JF-grunde har vi bygget til BilligBlomst og snart bygger vi også et Bauhaus – og her i Linde Haven er det boliger vi bygger”, sagde Michael Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg er rigtig glad for al den opmærksomhed, som Sønderborg får – og først var det jo Koch’en på Toppen og nu kommer Nybyggerne”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

Du kan se – eller gense – pressemødet fra Linde Haven ligesom du du kan se Erik Lauritzen fortælle om hvad det betyder for Sønderborg at Nybyggerne er flyttet ind – og – du kan komme på en rundvisning i en af Nybygger-familiernes ‘rå hus’ som de nu skal lave om til deres drømmebolig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...