Nybygning ved Nydam Skolen ramt af skimmelsvamp

16. september 2016 Samfund

Egentlig var det planen, at den nye tilbygning på Nydam Skolen i Vester Sottrup skulle stå klar inden jul, men en ny undersøgelse, som Sønderborg Kommune har fået et rådgivningsfirma med stor viden om indeklima til at lave. viser nu, at den nye tilbygning er ramt af skimmelsvamp.

“Det er drønærgerligt, og det skal der selvfølgelig gøres noget ved med det samme”, siger Mie Rauff Nielsen, der er afdelingsleder i Service & Ejendomme i en pressemeddelelse.

Men selvom Mie Rauff Nielsen ærgrer sig over, at byggeriet vil blive ramt af forsinkelse, er hun godt tilfreds med, at Kommunen ved den mindste mistanke om skimmelsvamp fik sat en undersøgelse i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det vigtigste er, at vi fik afdækket problemet, inden at skolen fik taget den nye tilbygning i brug. For jeg vil godt understrege, at der naturligvis ikke er nogen der rykker ind i de nye lokaler, før vi er 110 procent sikre på, at indeklimaet lever op til vores standarder,” fortæller Mie Rauff Nielsen og tilføjer, at det netop var dårligt indeklima, der var en af grundene til, at man gik i gang med at bygge til på Nydam Skolen i 2014.

Sønderborg Kommune arbejder nu sammen med entreprenøren på at få lavet en plan for hvornår tilbygningen på Nydam Skolen kan tages i brug. Kommunen forventer indenfor de næste 14 dage at kunne offentliggøre køreplanen for det videre forløb samt hvornår det forventes at bygningen kan tages i brug

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvem der har ansvaret for at den nye tilbygning kunne blive ramt af skimmelsvamp skal nu undersøges nærmere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...