Nybygning ved Nydam Skolen ramt af skimmelsvamp

16. september 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Egentlig var det planen, at den nye tilbygning på Nydam Skolen i Vester Sottrup skulle stå klar inden jul, men en ny undersøgelse, som Sønderborg Kommune har fået et rådgivningsfirma med stor viden om indeklima til at lave.

Artiklen fortsætter under annoncen

viser nu, at den nye tilbygning er ramt af skimmelsvamp.

“Det er drønærgerligt, og det skal der selvfølgelig gøres noget ved med det samme”, siger Mie Rauff Nielsen, der er afdelingsleder i Service & Ejendomme i en pressemeddelelse.

Men selvom Mie Rauff Nielsen ærgrer sig over, at byggeriet vil blive ramt af forsinkelse, er hun godt tilfreds med, at Kommunen ved den mindste mistanke om skimmelsvamp fik sat en undersøgelse i gang.

“Det vigtigste er, at vi fik afdækket problemet, inden at skolen fik taget den nye tilbygning i brug.

Artiklen fortsætter under annoncen

For jeg vil godt understrege, at der naturligvis ikke er nogen der rykker ind i de nye lokaler, før vi er 110 procent sikre på, at indeklimaet lever op til vores standarder,” fortæller Mie Rauff Nielsen og tilføjer, at det netop var dårligt indeklima, der var en af grundene til, at man gik i gang med at bygge til på Nydam Skolen i 2014.

Sønderborg Kommune arbejder nu sammen med entreprenøren på at få lavet en plan for hvornår tilbygningen på Nydam Skolen kan tages i brug.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen forventer indenfor de næste 14 dage at kunne offentliggøre køreplanen for det videre forløb samt hvornår det forventes at bygningen kan tages i brug

Hvem der har ansvaret for at den nye tilbygning kunne blive ramt af skimmelsvamp skal nu undersøges nærmere.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...