Fredag og lørdag aften fra klokken 17 til 20 tilbydes der en koncertmenu i Det Sønderjyske og den serveres, så det passer med, at man kan gå fra restauranten og videre til koncert i Mølleparken.
“Vi har en koncertmenu klar, så alle kan slappe af og ingen skal vente på maden. For menuen er jo bestemt i forvejen. Har man specielle ønsker, så gør vi altid vores yderste for at opfylde disse, men vi vil meget gerne vide det i inden folk kommer”, siger kok og restauratør Jesper Kock.
Så er der også tid til at nyde en dessert, en kop kaffe eller drink inden det går løs i Mølleparken med koncerterne.
“Vi har valgt at lave bøf og hjemmelavet bearnaise til hovedret. Mange er vilde med bearnaise sauce, så hvorfor ikke bare nyde en god hjemmelavet bearnaise sauce med lækkert langtidstilberedt kød til. Så kan man uden stress gå mæt og glad til koncert”, siger Jesper Kock.
Forretten er dampet rødtunge med grønne asparges og spæde gulerødder.
Prisen for begge retter er 200 kroner.
Det Sønderjyske Køkken tilbyder også hvid chokoladetærte med friske, danske jordbær og sommersorbet.
Der kan bestilles bord på telefon 5122 2394.