Skal I have gæster nytårsaften, så kan det blive legende let for Jer at byde gæsterne på en spændende menu, hvis I køber maden i Det Sønderjyske Køkken. Jesper Kock og Sune Axelsen er klar med en menu, som er både let og hurtig at håndtere.
“Vi har sat en menu sammen, der betyder, at værtsparret ikke skal bruge timer i køkkenet, inden gæsterne ankommer”, siger køkkenchef Sune Axelsen til SønderborgNYT. Han fortæller, at maden stort set er klar til at sætte på bordet.
“Et plus mere, det er, at der heller ikke kommer en masse opvask ud af tilberedningen. Blot en enkelt gryde og en ske”.
Menuen
Til forret er der marinerede skaldyr med blomkåls-panacotta, ærteskud og sprød rug. Hertil hjemmebagt hvedebrød, der er lavet på mel fra Skærtoft Mølle.
Den næste ret er krondyrfilet med friseesalat, sprød høost og urtepesto.
Hovedretten er langtidsstegt bøf af dansk ungkvie, som serveres med kartoffelterrine, stegte gulerødder og fennikel samt græskarcreme og morkel-sauce.
Kødet kommer i engangsemballage, der stilles i ovnen og varmes. Mens kødet er i ovnen, så skal sovsen varmes i en gryde.
Skovbær-tiramizu med chokoladekiks og syltede bær runder menuen af.
“Køber man vores menu til gæsterne, så er man sikker på, at man også selv kommer til at nyde aftenen og man har tid til at sidde og spise sammen med sine gæster”, siger Sune Axelsen og tilføjer:
“Der følger selvfølgelig en vejledning om anretningen med – og så lægger vi en video op den 31. december, så det bliver muligt at se, hvordan vi vil foreslå, det hele rettes an”.
Hvis det frister at byde sine gæster på en lækker menu – og slippe for en masse køkkenarbejde – så skal der bestilles inden den 26. december på [email protected] – eller ring på telefon 7370 8575.