Nyd Skovens Dag i Gottes Grue

28. april 2018 Kultur

Kommunen byder velkommen til markeringen af Skovens Dag den 6. maj mellem kl. 13 og 16 med et spændende program i Gottes Grue, som er et helt unikt naturområde ved Gråsten.

Gottes Grue ejes af Sønderborg Kommune og ligger mellem Dyrhøj, Dyrkobbel og Ravnsbjergvej i udkanten af Gråsten. Skoven ligger i en slugt og er et unikt naturområde med store højdeforskelle, en krystalklar Hundsbjerg Bæk midt igennem og vandreruten Gråstenstien som en god guide igennem området.

Man finder lettest hen til dagens aktiviteter ved at gå ind i skoven fra græsplænen bag Dyrhøj 53-55, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen åbner arrangementet med en lille tale kl. 13, hvorefter jagthornsblæsere blæser til hygge, aktivitet og fællesskab i de forårsgrønne omgivelser.

Viften af aktiviteter spænder fra at gå ture i skoven, fange dyr i vandløbet, bage snobrød og riste skumfiduser, løse forskellige opgaver, prøve skattejagt/geocaching, være med i konkurrencer og meget mere.

Tag gerne dit kamera med, for der er også en fotokonkurrence og mulighed for at vinde spændende præmier.

Artiklen fortsætter under annoncen

De, der bor i nærheden af skoven, kan med fordel tage cyklen, fordi der er begrænsede parkeringsmuligheder.

Arrangementet er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...