Nyd varmen og messeboderne i Augustenborghallerne

15. oktober 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der er rigeligt at fæstne pupillerne på, hvis man tager turen til Augustenborghallerne. Indenfor i varmen er der messe med et væld af boder, der kan hjælpe med forbdringer af både boligen og livsstilen.

“Og søndag står der en eller flere af initiativtagerne til Alssund Forsikring, så interesserede kan høre om  baggrunden for den nye forsikringsmulighed”, siger en repræsentant fra GF Forsikring.

Louis Nielsen samler brugte briller ind og sender dem til Tanzania.

Louis Nielsen samler brugte briller ind og sender dem til Tanzania.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Louis Nielsen kan man være med til at gætte, hvor mange briller, der ligger i en stor bunke og vinde sig et par briller. De briller, som der skal gættes antal på, de er indleveret af sønderborgensere, som ikke skal bruge dem længere og  brillerne bliver sendt til Tanzania, hvor de kommer til at gavne fattige, som har synsbesvær.

I Broager Sparekasses stand er der også en konkurrence, hvor der skal gættes på, hvor mange “sparekasse-maskotter”, der ligger under kølerhjelmen på Broager Sparekasses ProjectZero-rigtige Tesla. Samtidig kan man høre, hvad den lokale sparekasse kan tilbyde lokale mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Står du mangler husisolering, spa-bad, gardiner, briller, racercykel eller lidt Aloe Vera, så er der gode tilbud på messen – og det er der også på rigtigt meget andet i tæt på 70 stande.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgs fremtidsmuligheder er større end de fleste forestiller sig

26. januar 2022 Kultur

Augustenborg er noget særligt og med hertugernes fortælling, så fortælles grænselandets historie, hvor Augustenborg er helt central og havde stor betydning for hele grænselandet. Byen var et magtcentrum og den kulturarv skal vi passe på. Sådan sagde borgmester Erik Lauritzen i sit oplæg til et borgermøde, der tirsdag aften fandt sted i Augustenborg Hallerne og […]

Læs mere...