Nyd varmen og messeboderne i Augustenborghallerne

15. oktober 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der er rigeligt at fæstne pupillerne på, hvis man tager turen til Augustenborghallerne. Indenfor i varmen er der messe med et væld af boder, der kan hjælpe med forbdringer af både boligen og livsstilen.

“Og søndag står der en eller flere af initiativtagerne til Alssund Forsikring, så interesserede kan høre om  baggrunden for den nye forsikringsmulighed”, siger en repræsentant fra GF Forsikring.

Louis Nielsen samler brugte briller ind og sender dem til Tanzania.

Louis Nielsen samler brugte briller ind og sender dem til Tanzania.

Hos Louis Nielsen kan man være med til at gætte, hvor mange briller, der ligger i en stor bunke og vinde sig et par briller.

Artiklen fortsætter under annoncen

De briller, som der skal gættes antal på, de er indleveret af sønderborgensere, som ikke skal bruge dem længere og  brillerne bliver sendt til Tanzania, hvor de kommer til at gavne fattige, som har synsbesvær.

I Broager Sparekasses stand er der også en konkurrence, hvor der skal gættes på, hvor mange “sparekasse-maskotter”, der ligger under kølerhjelmen på Broager Sparekasses ProjectZero-rigtige Tesla.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig kan man høre, hvad den lokale sparekasse kan tilbyde lokale mennesker.

Står du mangler husisolering, spa-bad, gardiner, briller, racercykel eller lidt Aloe Vera, så er der gode tilbud på messen – og det er der også på rigtigt meget andet i tæt på 70 stande.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...