Nye lokalplaner viser der er gang i hjulene

13. juni 2018 Politik

Forslag til lokalplaner og kommuneplantillæg stod i kø, da Teknik- og Miljøudvalget tirsdag holdt sit junimøde.

Nye boliger i Avnbøl, flere boldbaner i Fynshav, fornyelse af Den Kgl. Køkkenhave i Gråsten, udvikling af Sønderborg Lufthavn, nyt butiksområde i Center Øst i Sønderborg, erhvervsområde Sønderborg Nord, to centre for produktudvikling ved Danfoss, et fjernvarmeværk på Nordals og fremtidssikring af boligområdet Brohovedvej/Birke Allé/Langbrogade i Sønderborg.

”Vi bliver glade i udvalget, når vi behandler disse sager. For de vidner om, at der sker noget i Sønderborg Kommune – der er optimisme. Tag fx Den Kgl. Køkkenhave, hvor Slots- og Ejendomsstyrelsen nu ønsker at sikre mulighed for en gennemgribende fornyelse. Eller videreudviklingen af Center Øst. Muligheden for udvidelse i lufthavnen. Og de spændende ønsker for et produktudviklingscenter, dagligvarebutik og tankstation ved Danfoss. Der er gang i den, og det er udtryk for en optimisme og gang i hjulene, som også smitter af på arbejdspladser og bosætning”, siger udvalgsformand Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Ikke mindst glæder det i udvalget, når der dukker en ansøgning op fra en lokal grundejer, som arbejder med et spændende projekt for 13 nye boliger, som skal tilpasses den bevaringsværdige bebyggelse, som i forvejen er ved Avnbøl Mølle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...