Nye master ved Sønderborg giver YouSee-kunder bedre dækning på mobilen

3. februar 2017 Samfund Skrevet af: Michael Kjær
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

YouSees kunder i Sønderborg-området får nu bedre dækning på mobilen. Der er opsat tre nye mobilmaster i og omkring Sønderborg, og det fejres lokalt. De opgraderede mobilmaster vil give kunderne en bedre kundeoplevelse, mere stabilitet og højere hastigheder.

De opgraderede mobilmaster i Sønderborg-området er en del af en massiv investering i mobilnettet i hele Danmark. Ambitionen er at skabe et af verdens bedste, hurtigste og mest stabile mobilnet til alle YouSees kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alene i 2016 rejste TDC Group, der står for udbygningen af det mobilnet, som YouSees kunder bruger, 26 nye mobilmaster i Region Syddanmark.

I regionen har hele 85 procent af kunderne på TDC Groups mobilnet allerede i dag adgang til det lynhurtige 4G-net.

“Jeg er rigtig glad for, at vi har opgraderet vores dækning i Sønderborg og omegn, da vi ved, hvor meget stabile og hurtige mobilforbindelser betyder for vores kunder. Vi lavede for et års tid siden en test af mobildækningen i Sønderborg-området, og den viste, at dækningen både udendørs og indendørs godt kunne bruge et løft. Derfor har vi sat tre nye master op, og det har givet en klart bedre mobildækning både indendørs og udendørs i Sønderborg og omegn, siger YouSees koncerndirektør, Jaap Postma, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Få 500 kr. i rabat på mobiltelefonen fredag den 10. februar.

Den lokale YouSee-butik i Sønderborg fejrer de tre nye mobilmaster med et godt tilbud. Butikken slår nemlig 500 kr. af prisen, hvis man fredag den 10. februar køber ny mobiltelefon og et abonnement med fri tale og 10 GB data.

Andy Nielsen, butikschef i YouSee i Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig står de klar med vejledning til kunderne, så de hurtigt og nemt kan komme på
Danmarks bedste mobilnet.

“Vores lokale mobilnet her i Sønderborg-området er nu blevet endnu bedre, fordi der er blevet sat tre nye mobilmaster op i henholdsvis Vollerup, Skelde og Fynshav. Det synes vi skal fejres, og vi giver derfor 500 kr. i rabat, hvis man køber mobil med abonnement nu på fredag. Vi håber mange vil kigge forbi”, siger Andy Nielsen, der er butikschef i YouSee-butikken i Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lytter til kunderne

YouSees kunder kan allerede i dag hjælpe med at forbedre dækningen i deres lokalområde. Med appen TDC Netperform kan alle konstatere, hvor hurtig en forbindelse de har. De enkelte målinger sendes anonymt, og med målingerne kan teknikere finde ud af, hvor mobilnetværket kan udbygges i Sønderborg-området og i resten af Danmark.

Mobilmaster kan være i alt fra vindmøller, skorstene, flagstænger eller lysophæng på stadions.
Mulighederne er mange og afhænger af, hvor det tekniske udstyr giver bedst dækning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der sættes derfor ligeså ofte udstyr op i en høj skorsten fremfor at bygge en ny mast.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...