Nye tider hos Alsie Express

30. januar 2017 Erhverv

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Fra den 27. marts skal man stå en lille smule tidligere op, når man skal med det sorte fly til København. Alsie Express tilpasser nemlig fra foråret sine afgangstider, så de i højere grad passer til forbindelserne ind og ud af Københavns Lufthavn.

”Vi vil være erhvervslivets foretrukne transportmiddel mellem Sønderborg og København. Derfor har vi lyttet til kundernes ønsker. Når vi oplever en stor efterspørgsel på at tilrette rejseprogrammet, forsøger vi naturligvis at imødekomme dette, hvor det er muligt. Vi indfører ændringerne i sommerprogrammet 2017 og håber, at ændringerne giver flere passagerer, der kan benytte ruten til deres daglige gøremål i Sønderborg-området”, siger adm. direktør i Alsie Express Lone M. Koch i en pressemeddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vil være to tilpasninger som man skal være opmærksom på:

Morgen- og formiddagsafgange

Fra 27. marts er første afgang fra Sønderborg på hverdage rykket til 15 minutter tidligere, hvilket betyder at man fra den dato flyver klokken 7.00 i stedet for 7.15. Det har også betydning for de 3 efterfølgende afgange fra København og Sønderborg, og den sidste aften-afgang fra København.

Søndagsafgange

Et klart ønske fra erhvervslivet om en ekstra senere afgang fra København til Sønderborg om søndagen betyder at Alsie Express i en testperiode, fra den 7. maj til den 25. juni, flyver en ekstra tur fra Sønderborg klokken 19, og fra København klokken 22.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Administrerende direktør for Cormall A/S Peter Hansen er glad for, at Alsie Express lytter til forslagene, som er kommet frem på de seneste dialogmøder.

”Nu er det muligt for mig at flyve hjem til Sønderborg søndag aften efter mine mange udenlandsrejser. Det ser jeg virkelig frem til”, siger Peter Hansen i pressemeddelelsen.

De nye afgangstider kan ses på Alsie Express hjemmeside www.alsieexpress.com.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...