Nye valgt ind i bestyrelserne på Dybbøl Banke

2. maj 2018 Kultur

Bestyrelserne for Dybbøl Mølle og for Historiecenter Dybbøl Banke har haft konstituerende møder, hvor der er valgt ny formand, næstformand og sekretær. Ny formand for begge institutioner blev Jens Peter Rasmussen. Ny næstformand for begge institutioner blev Claus Klaris. Ny sekretær for begge institutioner blev Bjørn Østergaard.

Sønderborg byråd har udpeget Bendt Olesen og Claus Klaris til både bestyrelsen for HGistoriecenter Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle.

Museum Sønderjylland har udpeget Jens Møller til begge bestyrelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danske Soldaterforeningers Landsråd har udpeget pensioneret oberst Leo Keller Nielsen og pensioneret oberstløjtnant Jens Peter Rasmussen til bestyrelsen for Dybbøl Mølle, skriver de to bestyrelser i en pressemeddelelse.

De Danske Forsvarsbroderselskaber har udpeget Arne Jørgensen til bestyrelsen for Dybbøl Mølle.

Bestyrelsen for Dybbøl Mølle har udpeget pensioneret advokat Hans Lindum Møller og pensioneret oberst Flemming Rytter til bestyrelsen for Dybbøl Mølle.

Bestyrelsen for Dybbøl Mølle har udpeget Jens Peter Rasmussen til bestyrelsen for Historiecenter Dybbøl Banke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen af lærere i Historie og Samfundsfag har udpeget lærer Dennis Hornhave Jacobsen til bestyrelsen for Historiecenter Dybbøl Banke.

Bestyrelsen for Historiecenter Dybbøl Banke har udpeget Tom Buk-Swienty til bestyrelsen for Historiecenter Dybbøl Banke.

Som observatører og rådgivere er flg. udpeget til begge bestyrelser: Skovridder Inge Gillesberg, Regnskabschef Leif Geest, Overinspektør Carsten Porskrog Rasmussen, Centerleder Bjørn Østergaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...