Nye ZERObutik-diplomer delt ud til klimarigtige butikker

5. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Onsdag morgen var dørene til Fox and Hounds i Sønderborg åbne og en gruppe forretningsfolk lagde vejen forbi. Det samme gjorde borgmester Erik Lauritzen.

“Det er lige godt grove, at blive jaget op så tidligt og på Rådhuset kiggede de en ekstra gang, da jeg sagde, jeg gik på Fox and Hounds”, sagde Erik Lauritzen.

Anledningen til den tidlige tur til en bodega var, at ProjectZero er på banen med en ny slags diplomer til klimarigtige butikker, som nu kan skilte med de løsninger, de har valgt at investere i.

“Det er rigtigt godt, at I er med til at gøre noget for klimaet og et gode mere er, at I har haft håndværkere i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborgborg skruer vi ikke ned for klimaambitionerne, selvom det ser ud til, at man gør det på Christiansborg”, siger borgmesteren, som herefter delte diplomerne ud til butiksejerne.

Nogle af de klimarigtige butikker fik et ZERObutik-diplom med sig hjem.

“Det er en rigtig god idé at gøre noget og jeg vil kunne spare op til 35.000 kroner om året, når jeg har fået lavet det, jeg har tænkt mig at gøre”, siger Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum, der har skiftet de energitunge pærer ud med LED.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...