Nye ZERObutik-diplomer delt ud til klimarigtige butikker

5. oktober 2016 Erhverv

Onsdag morgen var dørene til Fox and Hounds i Sønderborg åbne og en gruppe forretningsfolk lagde vejen forbi. Det samme gjorde borgmester Erik Lauritzen.

“Det er lige godt grove, at blive jaget op så tidligt og på Rådhuset kiggede de en ekstra gang, da jeg sagde, jeg gik på Fox and Hounds”, sagde Erik Lauritzen.

Anledningen til den tidlige tur til en bodega var, at ProjectZero er på banen med en ny slags diplomer til klimarigtige butikker, som nu kan skilte med de løsninger, de har valgt at investere i.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er rigtigt godt, at I er med til at gøre noget for klimaet og et gode mere er, at I har haft håndværkere i gang. I Sønderborgborg skruer vi ikke ned for klimaambitionerne, selvom det ser ud til, at man gør det på Christiansborg”, siger borgmesteren, som herefter delte diplomerne ud til butiksejerne.

Nogle af de klimarigtige butikker fik et ZERObutik-diplom med sig hjem.

“Det er en rigtig god idé at gøre noget og jeg vil kunne spare op til 35.000 kroner om året, når jeg har fået lavet det, jeg har tænkt mig at gøre”, siger Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum, der har skiftet de energitunge pærer ud med LED.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk