Nyit får Gazelle-prisen

13. december 2019 Erhverv

“Det kommer fuldkommen bag på os, så vi er naturligvis stolte over, at virksomheden nu er kommet i selskab med mange store virksomhedsnavne”.

Det siger direktør Jesper Sørensen, der sammen med sin partner Jørgen Lassen for 11 år siden startede virksomheden nyit.dk med adresse i Sønderborg.

En ‘gazelle’ er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Hvis virksomheden ikke opgiver omsætning i sit regnskab, beregnes væksten på baggrund af bruttoresultatet. Det er udelukkende aktie- og anpartsselskaber, der kan deltage i bedømmelsen, der foretages af Dagbladet Børsen på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyit.dk har specialiseret sig i it-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og uddannelsesinstitutioner. Det er systemer og løsninger, som de administrerer og overvåger. Eksempelvis står selskabet for drift og overvågning af servere for Nordens største trægrossist. Nyit.dk er også totalleverandør af system, support og drift til en virksomhed, der producerer vinger til vindmøller med flere end 70 ansatte, fordelt i både Danmark og USA.

“Gazelleprisen giver os en anerkendelse, der gør det muligt, at samarbejde med specielt mellemstore virksomheder. Siden vi for et år siden flyttede i nye lokaler på Kongevej, har vi fået et tæt samarbejde med it-virksomheden Concortie og det har givet begge virksomheder et positivt løft. Hvem ved – måske fører det til en ny Gazelle på et tidspunkt”, siger Jesper Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyit.dk beskæftiger syv medarbejdere og havde i det senest årsregnskab en omsætningsfremgang på 33 procent.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...