Nyt æresmedlem i Marineforeningen i Sønderborg

12. marts 2020 Kultur

Jan Marcussen, der efter eget ønske er stoppet som formand for Marineforeningen i Sønderborg, er nu udnævnt som det fjerde æresmedlem i foreningen.

Efter 13 år som formand i foreningen udnævnte Distriktsformand Per Dichmann Jan Marcussen og påsatte det synlige bevis på Marcussens jakke – æresmedlemstegnet, skriver marineforeningen.

Udover at modtage den ære at være æresmedlem, så er der også fordel ved at være æresmedlem i Danmarks Marineforening, fordi Marcussen samtidig bliver kontingentfri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som nævnt er der for nuværende kun fire æresmedlemmer i Sønderborg Marineforening, så det er ikke noget man bliver pr. automatik, det krævet særlig indstilling, med efterfølgende godkendelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...