Nyt Corona-testcenter på vej til Sønderborg

31. august 2020 COVID-19

Det skal være nemmere for syddanskere, der er raske eller kun har milde symptomer, at blive testet for Corona og derfor samler Region Syddanmark nu testmulighederne.

Samtidig øges testkapaciteten i regionen markant henover efteråret og derfor bliver der blandt andet oprettet et stort testcenter i Sønderborg.

Visitationen vil være uændret, således at personer med milde symptomer henvises via egen læge, og personer uden symptomer bestiller tid med NemID, men fremover vil alle test bliver foretaget i Sønderborg, hvor det i dag kun er personer, der har fået henvisning fra egne læge, som kan blive testet i Sønderborg.

Hvornår og hvor det nye testcenter i Sønderborg skal placeres, er endnu ikke meldt ud fra Region Syddanmark, men i følge en pressemeddelelse vil de ske senest medio november.

Regionsrådsformand Stephanie Lose glæder sig over, at det nu bliver nemmere for syddanskerne at finde ud af, hvordan de skal forholde sig:

”I takt med at testspor, testopgaver og testlokationer løbende er blevet udvidet, er det blevet mere og mere vanskeligt for borgerne og virksomhederne at finde ud af hvor og hvornår, man kan blive testet. Det vil vi gerne lave om på – og jeg er sikker på, at vi med denne plan tager et kæmpe skridt i den rigtige retning”, siger Regionsrådsformand Stephanie Lose i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...