Nytårsaften: Forsikringen dækker ikke dumhed og fuldskab

27. december 2014 Uncategorized

Mens de fleste af os tænder en enkelt raket og et heksehyl, ender det for flere hundrede galt hver gang der fejres nytår. Men selvom man er godt forsikret, så bliver du alligevel nødt til at tænke dig godt om.

“Du mister retten til erstatning, hvis du har udvist grov uagtsomhed ved affyring af fyrværkeri, eller du har brugt hjemmelavet eller ulovligt fyrværkeri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du er heller ikke dækket af din forsikring, hvis det viser sig, at du har været beruset”, siger Lise Agerley fra Alka i en images (1)pressemeddelelse.

“Antallet af skader viser, at fyrværkeri skal tages alvorligt – både af dem, der antænder det, og af dem, der blot vil nyde det på afstand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi råder alle til at anvende sikkerhedsbriller og være opmærksom på, hvad der er omkring dig, så du kan reagere, hvis du ser en løssluppen raket, eller en person, der er opfører sig uansvarligt”, siger Alkas Lise Agerley.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Kultur, Sønderborg

Ringriderfest i Sønderborg – eller ikke – beslutningen tages om et par uger

16. april 2021 Kultur

Ringriderfestens formand, Jes Andersen, venter spændt på, hvilke retningslinier der kommer til at gælde for store arrangementer og især på at få at vide, hvor mange mennesker, der må samles. “Det kommer der oplysninger om i den kommende uge, når regeringens ekspertgruppe melder deres anbefalinger ud”, siger Jes Andersen til SønderborgNYT. Ringriderfestens komité mødes sidst […]

Læs mere...