Nytårskoncert med SMUK, Gadeberg og Sko

15. september 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Hjemmeværnet og Lions Sønderborg-Alssund arangerer igen Nytårskoncert med Slesvigske Musikkorps i koncertsalen på Alsion.

Når Hjemmeværnet og Lions Nytårskoncert er i Koncertsalen Alsion fredag 25. januar 2019 kl. 19.30 er det den traditionsrige nytårskoncert med Slesvigske Musikkorps der fortsætter og nu finder sted for 17. gang.

Billetsalget starter allerede i denne måned fredag den 21. september kl. 10.00.

Billetter kan købes gennem www.billetten.dk eller på turistkontoret i Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetprisen er uændret 230 kr. i sal og på balkon.

Til pladser på sidebalkonerne kan en billet erhverves for 130 kr.

Andrea Heick Gadeberg og Søren Sko

Andrea Heick Gadeberg er datter af den kendte sangerinde Trine Gadeberg. Det er især Andreas smukke og meget indlevende stemme, der kendetegner den unge sangerinde, skriver Hjemmeværnet i en pressemeddelelse.

Stig Rossen tog hende med som sin gæstesolist til hans store juleturne i 2016. Et nyt spændende projekt bliver at Andrea Heick Gadeberg her i efteråret skal spille med i filmatiseringen af Puk Damgårds bog ”Ser du månen, Daniel?”

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Sko er kendt fra duoen ”Sko/Torp” hvor han sammen med sin makker Palle Torp – toppede hitlisterne i 1990’erne. Bl.a. med hittet ‘On a long, lonely night’.

Årets dirigent bliver Thomas Sminge – også kendt som „den dansende dirigent“ på grund af hans meget medlevende ledelse af orkesteret.

Ved Nytårskoncerten bliver det igen musikere fra Slesvigske Musikkorps, Tubaist Lars Birkelund Olsen og trompetist Martin Knudsen, der deles om rollen som konferencier.

.