Øget produktivitet giver Danfoss en milliard mere

13. maj 2014 Erhverv

– I de seneste fire år har vi hvert år forbedret produktiviteten med 10 procent. Det er faktisk enestående, når man sammenligner danfossmed den øvrige industri herhjemme, som i gennemsnit har forbedringer på maksimalt to procent. Siden vi for alvor tog fat på det metodiske arbejde, har det medført sparede omkostninger for omkring en milliard kroner, siger Niels B. Christiansen, koncernchef i Danfoss til Jyllands-Posten tirsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss har siden 2008, da finanskrisen væltede verdensøkonomien omkuld, reduceret staben med mere end 9.000 medarbejdere. I samme periode er omsætningen øget med 6 milliarder kr. til 33,6 milliarder kr. En del af forklaringen er frasalg af forretningsområder, overtagelsen af Sauer Danfoss og outsourcing af opgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men reduktionen skyldes i stor udstrækning, at de ansatte arbejder mere effektivt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...