Økonomiudvalget sagde ok til ekstra penge til Fynshav Børneunivers

20. april 2022 Augustenborg

På onsdagens møde i Økonomiudvalget, besluttede de folkevalgte at bevilge 193.000 ekstra kroner til legepladsen ved Fynshav Børneunivers. Det er i forvejen sat 300.000 kroner af til formålet.

“Det er både vigtigt og godt”, siger Ellen Trane Nørby, politisk ordfører for Venstres byrådsgruppe. Hun fortæller videre:

“I valgkampen foreslog vi, der blev lavet en legepladspulje, fordi det ikke alene er i Fynshav, der er et behov. Det er der også mange andre steder”, siger Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun forklarer, at gode legepladser er vigtige for lokale, turister og for sundheden.

Fynshav Børneunivers ønsker at lave visuelle børnemiljøer, hvor børnene kan hente viden, hvor der kan leges og som kan være med til at danne børnene gennem den fælles leg. Der ønskes fokus på motorik, læring og krop og bevægelse, for derigennem at styrke børnenes motoriske udvikling gennem legeområder, der inspirerer til alsidige bevægelser og god leg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...