Ønske: Skurvogn til de socialt udsatte i Nordborg

9. december 2014 Uncategorized

Gennem længere tid har Udsatterådet diskuteret, om der er brug for en skurvogn, som dem vi kender i Sønderborg, til de socialt udsatte i ølNordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og efter et møde med flere af de kommende brugere i Nordborg har Udsatterådet sendt et konkret forslag til Socialudvalget.

De kommende brugere havde selv undersøgt mulige for dem attraktive placeringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt flere pegede de også på det grønne område bag ved Netto i Nordborg. Det grønne område ejes af Kvickly Nordborg. Formanden for Udsatterådet har talt med uddeler Jan Moberg for at høre om det var en mulighed, og har fået et bekræftende svar.

Der skal selvfølgelig, hvis den politiske vilje er til det, indgås en lejekontrakt og aftales betingelser med Kvickly Nordborg.

Det vigtige for brugerne er, at de ikke gemmes væk, at skurvognen er placeret tæt på et lavprisvarehus, at der er varme og også et toilet..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...