Ønske: Skurvogn til de socialt udsatte i Nordborg

9. december 2014 Uncategorized

Gennem længere tid har Udsatterådet diskuteret, om der er brug for en skurvogn, som dem vi kender i Sønderborg, til de socialt udsatte i ølNordborg. Og efter et møde med flere af de kommende brugere i Nordborg har Udsatterådet sendt et konkret forslag til Socialudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

De kommende brugere havde selv undersøgt mulige for dem attraktive placeringer. Blandt flere pegede de også på det grønne område bag ved Netto i Nordborg. Det grønne område ejes af Kvickly Nordborg. Formanden for Udsatterådet har talt med uddeler Jan Moberg for at høre om det var en mulighed, og har fået et bekræftende svar.

Der skal selvfølgelig, hvis den politiske vilje er til det, indgås en lejekontrakt og aftales betingelser med Kvickly Nordborg.

Det vigtige for brugerne er, at de ikke gemmes væk, at skurvognen er placeret tæt på et lavprisvarehus, at der er varme og også et toilet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...