Ønske: Skurvogn til de socialt udsatte i Nordborg

9. december 2014 Uncategorized

Gennem længere tid har Udsatterådet diskuteret, om der er brug for en skurvogn, som dem vi kender i Sønderborg, til de socialt udsatte i ølNordborg. Og efter et møde med flere af de kommende brugere i Nordborg har Udsatterådet sendt et konkret forslag til Socialudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

De kommende brugere havde selv undersøgt mulige for dem attraktive placeringer. Blandt flere pegede de også på det grønne område bag ved Netto i Nordborg. Det grønne område ejes af Kvickly Nordborg. Formanden for Udsatterådet har talt med uddeler Jan Moberg for at høre om det var en mulighed, og har fået et bekræftende svar.

Der skal selvfølgelig, hvis den politiske vilje er til det, indgås en lejekontrakt og aftales betingelser med Kvickly Nordborg.

Det vigtige for brugerne er, at de ikke gemmes væk, at skurvognen er placeret tæt på et lavprisvarehus, at der er varme og også et toilet.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>