Ørkenens Sønner leverer en aldeles morsom fez i en hornlygte

13. november 2020 Kultur

Alle dem, der har sikret sig en billet til Ørkenens Sønner lørdag og søndag kan virkeligt glæde sig til en forrygende morsom oplevelse, hvor de kommer til at se ind i det sparsomme skær fra en gammel hornlygte og begive sig ind på håbløshedens kirkegård, hvor de hører Dracula synge, at han får det skidt, når solen skinner og de får senere nogle indtryk af, hvordan det det går, når man pludselig er alene med kontorpigen i kopirummet.

Og skeletterne fortsætter med at vælte frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og alt det med sexchikane går de muntre herrer radikalt til og der kommer en herlig sang om, hvordan det er, når man tænder på bøsser i sutsko.

Menneskekroppen bliver også et emne – og det er jo fantastisk, hvad vi kan udsætte den for: Plastickirugi, anusblegning og stangtennis.

Ørkenens Sønner får også vendt en del tanker om det livsbekræftende job, som bedemænd har. De har nemlig grund til at feste, når der er nogen, der dør.

“Men da min bil var til syn, så var de lige ved at opdage, det er en rustvogn”, sagde en af sønnerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ved jernbaneoverskæringen blev jeg forsinket af et langsomt ligtog”, sagde en anden.

Asger Reher, Niels Olsen, Henrik Koefoed og Søren Pilmark er de sammentømrede logebrødre: Ørkenens Sønner.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. oktober 2021 KV21, Augustenborg, Debat

KV21 – Debat: SOSU-uddannelse – hvor skal eleverne komme fra?

28. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Faisal Shojai, Radikale Venstre, skriver:  Det er glædeligt, at Socialdemokratiet i Sønderborg nu sætter gang i uddannelsen af flere SOSU-hjælpere. Det vil vi som radikale gerne være med til at bakke op om både kommunalt og regionalt. For nye tal fra FOA viser, at Sønderborg Kommune vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028. […]

Læs mere...