Også Borgerforeningen er presset af nedlukningen

9. februar 2021 Kultur

Borgerforeningen i Sønderborg er – som andre foreninger – ramt af restriktionerne og lige nu venter formand Tage Christensen spændt på, om foreningens loppemarked i maj måned kan åbnes.

“Det er loppemarkedet i foråret og det i efteråret, som – sammen med kontingentet –  for alvor giver penge i kassen”, siger Tage Christensen til SønderborgNYT. Desuden tjener foreningen penge ved at leje lokaler ud til private arrangementer og ved at arrangere koncertaftener.

Artiklen fortsætter under annoncen

I nedlukningstiden er der ingen musik og ingen der fester eller holder møder i lokalerne på Skovhuse.

“Vi har søgt støtte hos Sønderborg Kommune og et par steder mere – og har også fået det”, siger formanden, der også gengæld kan oplyse, at 2021 bliver et kontingentfrit år for medlemmerne.

“I bestyrelsen blev vi enige om, at vi ikke kan bede medlemmerne betale kontingent til en forening, hvor der ikke er aktiviteter”.

Medlemmerne er dog velkomne til alligevel at sætte et beløb ind på foreningskontoen.

Foreningens eneste indtægt lige nu er støttekronerne.

“Men så snart restriktionerne falder væk, så skruer vi op for antallet af koncerter og også for vores lokale-udlejning, så der kommer penge ind igen”, siger Tage Christensen og tilføjer, at alt blot er et spørgsmål om tid, ventetid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk